uitzicht op de rotsen van Monument Valley
Elections 2016, Leiderschap

Here I am

A story in the making…

Ik loop al een ruime tijd rond met de gedachte om een blog te gaan schrijven over mijn fascinatie voor het ‘Amerikaanse’. Nu met de verkiezingen van 2016 in aantocht is er geen beter moment om dan toch maar eens die stap te zetten.

Dus here I am.

Een blog om mijn gedachten en verhalen te delen rondom Amerikaanse politiek,  cultuur en geschiedenis.  Mijn favoriete boek onderwerpen,  de keuze voor mijn studie,  mijn eigen Amerikaanse dromen. Ontrafeld of juist weer aangewakkerd door wat ik zie en lees.

Let the storytelling begin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s